POLAR 2022


POLAR 2022 ilmoittautuminen on auki!

Suomen Radioamatööriliiton nuorisotiimi ja Lounais-Suomen Partiopiiri järjestävät yhteistyössä nuorten POLAR-leirin Leirisalossa, Kemiönsaarella 14.-16.10.2022.

Tällä kertaa leirin teemana on JOTA-JOTI! Leiri toteutetaan yhdessä radiopartiolaisten kanssa, ja siellä pääsee tutustumaan erilaisiin radioamatööri- sekä partiotoimintaan liittyviin aiheisiin. Tapahtumapaikka Leirisalo on noin tunnin ajomatkan päästä Salosta, josta leirille järjestetään autokuljetuksia.

Leirin osallistumismaksu on 30 €, sisältäen majoituksen, ruokailun, ohjelman, sekä kuljetuksen Salosta. Maksu suoritetaan käteisellä järjestäjille paikan päällä. Leiri on ensisijaisesti suunnattu 15-28 vuotiaille SRAL:n nuorisojäsenille, sekä radioamatööri- ja radiopartiotoiminnasta kiinnostuneille. Matkakuluissa voidaan avustaa tarvittaessa.

Leirille voi tulla myös päiväkävijäksi lauantaina, jolloin osallistumismaksu on 15€, kattaen ohjelman ja ruokailut leirillä, sekä kuljetukset Salosta. Päiväkävijöille on varattu autokyyti Salon rautatieasemalta lauantaiaamulla kello 10:00, ja paluukyyti illalla kello 18:50. Leiripaikalle voi tulla myös autolla.

Infokirjeen saat ilmoittautumisen jälkeen noin pari viikkoa ennen leiriä. Jos sinulla on kysymyksiä leiriin liittyen voit laittaa ne osoitteeseen nuoriso@nullsral.fi ja partiolaisiin liittyen oh1esi@nullsral.fi

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/sck6KYjZhfeVtBFe8

Partiolaistne ilmoittautuminen: https://kuksaan.fi/50611

Ilmoittautuminen on auki 30.9. asti. Toivottavasti näemme leirillä!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media